Op basis van jouw persoonlijke instellingen stuurt komoot meldingen via e-mail, of pushmeldingen naar je mobiele telefoon. Standaard sturen we je elke keer dat we een nieuwe feature uitbrengen of als er grote wijzigingen zijn bij komoot een nieuwsbrief. Afhankelijk van je locatie is het ook mogelijk dat we je wekelijkse aanbevelingen sturen voor Highlights in je regio. Je kunt je instellingen voor meldingen op elk moment wijzigen in je profielinstellingen op onze website door op “Meldingen” te klikken aan de linkerkant van het scherm. In de mobiele app kun je dit wijzigen door naar Profiel > Instellingen (tandwiel) > Meldingen te gaan.

Het is mogelijk dat je na één week nadat je je instellingen gewijzigd hebt nog nieuwsbrieven of Highlight mails ontvangt. Dit komt omdat we onze data één keer per week updaten, en daarna de mails naar alle gebruikers sturen die er op dat moment voor aangemeld zijn.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zet een vinkje bij “Nieuws van komoot ontvangen” om je aan of af te melden voor onze nieuwsbrief met updates.

Aanmelden voor wekelijkse tips in jouw regio

We sturen elke donderdag tips voor Highlights naar gebruikers. Of jij deze ontvangt hangt af van het aantal en de kwaliteit van de Highlights in jouw regio. Je kunt je voor deze mails aan- en afmelden door de schakelaar bij “Tips over Highlights in mijn regio” te gebruiken. Meer informatie hierover vind je in dit artikel.