Je kunt je op elk moment afmelden voor e-mails van komoot in je profielinstellingen. In dit artikel lees je hoe je je kunt afmelden voor de maandelijkse productnieuwsbrieven, de wekelijkse Highlight- en Tour-aanbevelingen en specifieke meldingen.

Let op: controleer of je bent ingelogd in het account waarop je je wilt afmelden voor bepaalde e-mails. Kijk op welk e-mailadres je de e-mails ontvangt en vergelijk dit met je profielgegevens.

Afmelden voor de wekelijkse Highlight- en Tour-aanbevelingen en andere meldingen

Je kunt aan de kleur zien of een bepaalde melding ingeschakeld is. Door op het telefoon () of e-mail-icoon () te klikken kun je je afmelden voor een bepaalde melding. Schakel Tips over Highlights in mijn regio uit om je af te melden voor de wekelijkse Highlight- en Tour-aanbevelingen.

1. Log in op het account waarop je je wilt afmelden voor bepaalde e-mails.
  2. Klik op Meer () naast je naam

3. Selecteer  Instellingen
  4. Klik op  Meldingen

Afmelden voor de productnieuwsbrief

1. Log in op het account waarop je je wilt afmelden
  2. Klik op Meer () naast je naam
  3. Selecteer  Instellingen
  4. Kies   Nieuwsbriefinstellingen
  5. Schakel Nieuws van komoot ontvangen uit

Let op: Aangezien we de mailings van tevoren voorbereiden, kan je nog een keer een e-mail ontvangen na afmelding.

Afmelden voor de wekelijkse Highlight- en Tour-aanbevelingen en andere meldingen

Je kunt aan de kleur zien of een bepaalde melding ingeschakeld is. Door op het telefoon () of e-mail-icoon () te klikken kun je je afmelden voor een bepaalde melding. Schakel Tips over Highlights in mijn regio uit om je af te melden voor de wekelijkse Highlight- en Tour-aanbevelingen.

1. Klik Profiel ()

2. Instellingen ()
  3. Meldingen

Afmelden voor de productnieuwsbrief

1. Klik Profiel ()

2. Instellingen ()
  3. Meldingen
  4. Schakel Nieuws van komoot ontvangen uit

Let op: Aangezien we de mailings van tevoren voorbereiden, kan je nog een keer een e-mail ontvangen na afmelding.

NB: Als je meerdere accounts op komoot hebt aangemaakt, kan het zijn dat je e-mails blijft ontvangen. Controleer het e-mailadres waarop je deze ontvang en log in op deze account.