Sinds donderdag 2 mei hebben we meldingen ontvangen dat gebruikers niet kunnen inloggen op Firefox omdat de reCAPTCHA-verificatie niet werkt.

Status: Dit lijkt een wijdverspreid probleem te zijn dat alle Firefox-gebruikers op Windows treft. We kunnen dit daarom niet zelf oplossen en wachten op een oplossing vanuit Firefox. We raden aan om in de tussentijd in te loggen op komoot via een andere internetbrowser. We zullen dit artikel bijwerken zodra we weten dat het probleem is opgelost.