Er is geen verschil tussen het delen van je geplande of voltooide Tours, aanbevolen of gebookmarkte Highlights, of je eigen gebookmarkte Collecties. Zodra je de gewenste content selecteert, krijg je de optie om deze te delen via Social Media, messenger (Telegram, WhatsApp, Berichten, etc.), e-mail of via een link. Dit werkt op deze manier via zowel de komoot-app als de komoot-website.

EN_Web-Share.jpg
  1. Selecteer de content die je wilt delen.
  2. Klik op Delen ().
  3. Kies hoe je de content wilt delen.

Tip: Klik hier voor stap-voor-stap instructies over hoe je content kunt embedden.

EN_Android-share.jpg
  1. Open je Profiel ().
  2. Selecteer de content die je wilt delen.
  3. Tik op Delen ().
  4. Als je een Tour wilt delen: tik op Tour delen.
  5. Selecteer hoe je de content wilt delen.

Opmerking: Als je inhoud wilt delen via apps van derden (Instagram, Facebook, Twitter, etc.), moeten deze apps vóór de tijd al geïnstalleerd zijn op je telefoon/tablet om van die mogelijkheid gebruik te kunnen maken.

EN_iOS-share.jpg
  1. Open je Profiel ().
  2. Selecteer de content die je wilt delen.
  3. Tik op Delen ().
  4. Als je een Tour wilt delen: kies Tour delen.
  5. Kies hoe je de content wilt delen.

Opmerking: Als je inhoud wilt delen via apps van derden (Instagram, Facebook, Twitter, etc.), moeten deze apps vóór de tijd al geïnstalleerd zijn op je telefoon/tablet om van die mogelijkheid gebruik te kunnen maken.

Posten op social media

Om content te delen op social media, moet je eerst inloggen op het gewenste platform. Als je nog niet geregistreerd bent, word je automatisch doorgestuurd naar de registratiepagina.

Bij het delen van voltooide Tours biedt komoot de keuze om alleen de Tour-statistieken, alleen de kaart of alle informatie te delen.

Let op: Om Tours via Facebook te delen, moet de zichtbaarheid van de Tour worden ingesteld op Iedereen. Lees hier meer over de privacy-instellingen.

Delen via link

Na het selecteren van de content en het klikken op Delen () of voor Android (), krijg je altijd de optie om de link van de Tour, Highlight of Collectie te kopiëren en te gebruiken zoals je wenst.

Opmerking: Als "Alleen ik" of "Goede vrienden" is geselecteerd in de privacy-instelling, () moet eerst Zichtbaar voor iedereen met link worden ingeschakeld.

Was dit artikel behulpzaam?
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie