Als je de komoot Premium Live Tracking feature wilt gebruiken kun je jouw live locatie delen met mensen die je vertrouwt. Je kunt andere komoot-gebruikers aanwijzen als je veiligheidscontacten. Deze mensen ontvangen automatisch per e-mail en via een pushmelding je live locatie zodra Live Tracking wordt geactiveerd.

Tip: Je kunt hier lezen welke andere informatie wordt gedeeld met de veiligheidscontacten.

Veiligheidscontacten toevoegen

Je kunt in de komoot-app andere komoot-gebruikers toevoegen aan je lijst veiligheidscontacten.

  1. Ga naar je Profiel > Instellingen  > Live Tracking > Contacten beheren.
  2. Hier kun je de mensen toevoegen die je als veiligheidscontacten wilt.

Als je wilt weten welke personen jou hebben toegevoegd als veiligheidscontact kun je dit op het tabblad bovenaan het scherm zien bij “Heeft jou toegevoegd”.

Let op: Je kunt maximaal drie personen als veiligheidscontacten aanwijzen. Als je een nieuwe persoon wilt toevoegen, moet je eerst een bestaande verwijderen. Veiligheidscontacten moeten een Komoot-account hebben, maar hoeven geen Premium-lid te zijn.

Een veiligheidscontact verwijderen

Om iemand uit je lijst veiligheidscontacten te verwijderen:

  1. Ga naar je Profiel > Instellingen  > Live Tracking > Contacten beheren.
  2. Klik op het groene woord “Toegevoegd” naast de persoon die je wilt verwijderen.
  3. Klik op “Verwijderen”.
Was dit artikel behulpzaam?
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie