Het is mogelijk om andere gebruikers te blokkeren op komoot. Dit houdt in dat ze jouw Tours niet kunnen zien, liken, of erop reageren. Gebruikersnaam, profielfoto, Highlights die je hebt aangemaakt en elke tip of reactie die je achterlaat bij een Highlight zijn altijd zichtbaar voor iedereen. Geblokkeerde gebruikers kunnen je bio, statistieken, de mensen die je volgt, je Tours en Collecties, of je Pionier-punten niet zien.

Blokkeren werkt altijd twee kanten op. Als je iemand blokkeert heb je ook geen toegang meer tot de content van deze persoon en kun je niet met deze persoon communiceren op komoot.

Website

Om een gebruiker te blokkeren op de website, open je het profiel op komoot en klik je op de drie stippen onder de naam aan de linkerkant. Hier krijg je twee opties: iemand volgen of blokkeren. Klik op “Gebruiker blokkeren”.

App

Om een gebruiker te blokkeren in de mobiele apps, open je het profiel van de gebruiker, tik je op de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer je vervolgens “Gebruiker blokkeren”.

Lijst met geblokkeerde gebruikers beheren

Je vindt het overzicht van alle gebruikers die je hebt geblokkeerd door op de drie stippen in de rechterbovenhoek te klikken en dan op Instellingen > Privacy > Zie alle geblokkeerde gebruikers (op de website). Of ga naar Profiel > Instellingen (tandwiel) > Privacy > Geblokkeerde gebruikers in de mobiele apps. Je kunt gebruikers vanaf hier ook deblokkeren.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 100 van 145
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie