Je kunt je Tours naar oudere Garmin-apparaten versturen zonder de Garmin Connect app. Dit doe je door je geselecteerde Tours als GPX-bestand te exporteren en ze te uploaden naar je Garmin.

Tours naar je Garmin versturen

Je kunt een Tour exporteren vanaf komoot door hem te openen in je komoot-profiel op de website en door op de “Naar GPS-apparaat exporteren”-knop te klikken. Hiermee download je de Tour als GPX-bestand die je kunt uploaden naar je Garmin. Om het bestand te uploaden verbind je je Garmin met je computer en voeg je het bestand aan de “Koersen” map op je Garmin toe.

Tours van je Garmin verwijderen

Om gedownloade routes van je Garmin-apparaat te verwijderen sluit je de komoot-app en ga je naar de “Koersen” map op je Garmin. Je kunt de Tours handmatig uit deze map verwijderen. Je kunt je apparaat ook via USB met je PC verbinden en de Tours via het bestandsbeheer van je PC uit de “Koersen” map verwijderen.