Als je een Garmin-apparaat hebt en je de Tours die je met komoot hebt gepland wilt gebruiken op je Garmin heb je hiervoor verschillende mogelijkheden, afhankelijk van wat voor Garmin je gebruikt. Je kunt de Garmin komoot-app gebruiken om de Tours met Bluetooth te versturen. Als je apparaat geen van deze opties ondersteunt kun je een komoot-Tour ook als GPX-bestand op je Garmin importeren.

Komoot-app op Garmin Connect

Op bepaalde apparaten kun je de Garmin-specifieke komoot-app downloaden via de Garmin IQ Store. Met deze app heb je de mogelijkheid om een Bluetooth verbinding tot stand te brengen tussen je Garmin en je telefoon, en zo je komoot-Tours naar je Garmin te sturen en Tours die je opneemt op je Garmin naar komoot te sturen via Garmin Connect. Als er verbinding is, verschijnen alle Tours die je in de laatste 30 dagen met komoot hebt gepland automatisch op je Garmin en kunnen met één klik offline beschikbaar gemaakt worden. De Tours die je op je Garmin opneemt worden automatisch met komoot gesynchroniseerd als je de Tour voltooit. De komoot-app is momenteel beschikbaar voor deze apparaten.

Klik hier om uit te vinden hoe je je Garmin met de Garmin Connect app kunt verbinden.

Komoot Koersen Synchroniseren integratie

Als je Garmin-apparaat niet de benodigde technische specificaties heeft voor de komoot-app, kun je in plaats daarvan Garmin Koersen Synchroniseren gebruiken. Hiermee kan komoot de laatste 50 Tours die je met komoot gepland hebt naar je Garmin-apparaat sturen. Je apparaat download deze vervolgens automatisch.

Klik hier om erachter te komen hoe je de Garmin Koersen Synchroniseren integratie goed instelt.

Tours als GPX-bestanden importeren

Als de twee bovenstaande opties niet beschikbaar zijn op jouw Garmin, kun je je komoot-Tours als GPX-bestanden exporteren en naar je Garmin uploaden. Klik hier om uit te vinden hoe dit werkt.