De verzekeringspolis is voor je beschikbaar als je in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België of Nederland woont en daar een Premium-abonnement hebt aangeschaft. Hier lees je alles wat je erover moet weten.

Dekking

Jouw dekking begint de dag nadat je succesvol Premium hebt aangekocht. Inwoners van Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, België en Nederland hebben dekking.

De dekking is geldig zolang je komoot Premium-abonnement actief is. Aangezien het abonnement jaarlijks verlengd wordt, ben je altijd verzekerd tot de verlengingsdatum, zelfs als je je abonnement stopzet voordat je jaar Premium voltooid is.

Benodigde gegevens

Voer om zeker te zijn dat AXA je snel en gemakkelijk kan helpen je persoonsgegevens in het formulier in dat je kunt vinden in je account.

Je gegevens worden alleen gebruikt om de diensten te verlenen die worden aangeboden in samenwerking met AXA Assistance. AXA Assistance gebruikt jouw gegevens niet voor commerciële doeleinden en deelt ze niet met derde partijen. Neem contact op met komoot support als je je gegevens wilt wijzigen.

Beschikbaarheid

Momenteel bieden we de Premium-verzekering niet aan in andere landen, maar we werken aan nieuwe partnerschappen om deze dienst zo snel mogelijk aan al onze klanten te kunnen bieden.

Polisnummer

Je komoot gebruikers-ID is ook het nummer van je AXA verzekeringspolis. Je vindt je gebruikers-ID in je instellingen helemaal onderaan de pagina op de website, of bij je profielinformatie in de instellingen van de Android of iOS app.

Schade melden

Je kunt AXA bellen om een schade te melden of om meer info over je polis te krijgen. Het telefoonnummer en je verzekeringsnummer zijn beschikbaar onder “Premium” in de komoot-app, wanneer je op “Een claim indienen” tikt. Op de website vind je deze informatie door op Premium > Jouw verzekering te klikken, of door deze link te volgen.

AXA is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar telefonisch bereikbaar. De wachttijden kunnen afhankelijk van wat je vraag is verschillen, maar AXA streeft ernaar om je altijd binnen enkele seconden te woord te staan, vooral als het gaat om mechanische problemen of noodgevallen. Wachttijden zouden nooit langer dan 10 minuten moeten zijn.