Je kunt op elk moment je Premium-abonnement wijzigen. Hier vind je de instructies voor hoe je alle informatie over je abonnement vindt, inclusief de huidige status, wanneer het wordt verlengd, hoe je het kunt annuleren en hoe je je abonnement kunt reactiveren.

Lees dit artikel voor specifieke instructies over hoe je je betalingsgegevens kunt wijzigen.

Als je je abonnement op onze website hebt afgesloten:

1. Log in op je komoot-account vanaf een PC of via je mobiele browser (niet de  mobiele app) op www.komoot.com
  2. Klik op Meer () in de rechterbovenhoek
  3. Klik op  Instellingen
  4. Klik op Premium

Volg de volgende stappen als je je abonnement in de Google Play Store hebt afgesloten:

1. Open de Google Play Store op je apparaat.
    2. Tik op het icoon voor het menu (drie horizontale lijnen).
    3. Tik op Betalingen & abonnementen > Abonnementen
Je vindt hier de informatie over het verlengen/aflopen van je abonnement, en de prijzen.

Tip: In dit artikel lees je hoe je een abonnement dat je in de Play Store hebt aangevraagd kunt stopzetten. Neem contact op met Google support als je nog meer vragen hebt.

Volg de volgende stappen als je je abonnement in de App Store hebt afgesloten:
    1. Open de telefooninstellingen op je iPhone
    2. Klik op je naam/Apple ID
    3. Ga naar Abonnementen
    4. Selecteer komoot
Je vindt hier de informatie over het verlengen/aflopen van je abonnement, en de prijzen.

Tip: In dit artikel lees je hoe je een abonnement dat je in de App Store hebt aangevraagd kunt stopzetten. Neem contact op met Apple support als je nog meer vragen hebt.