Komoot is er momenteel in het Engels, Duits, Italiaans, Frans, Nederlands en Spaans. Ga naar je profielinstellingen op de website en selecteer “Taal en eenheden” om je voorkeurstaal te wijzigen en kies je taal in het keuzemenu. De taal van de mobiele app is gebaseerd op je lijst met voorkeurstalen in je telefooninstellingen.

We selecteren automatisch de eerste beschikbare taal van deze lijst.

Bij de onderstaande lijst zal de komoot-app in het Duits zijn:

1. Russisch (of een andere taal die we niet aanbieden)
  2. Duits
  3. Engels

In het volgende geval krijg je de Engelse versie van de app:

1. Russisch (of een andere taal die we niet aanbieden)
  2. Engels
  3. Duits

iOS

Als je een iPhone hebt met iOS 13.3.1 of nieuwer, kun je de taal van de komoot-app selecteren bij Instellingen > komoot > Taal helemaal onderaan de pagina. Bij oudere iOS-versies geldt de bovenstaande uitleg. Het pad hiervoor is Instellingen > Algemeen > Taal en regio. Hier kun je talen toevoegen of de volgorde van de talen wijzigen door op “Wijzig” te tikken in de rechterbovenhoek.