Je hebt een account nodig om komoot te kunnen gebruiken. Zo kan de app content en aankopen synchroniseren tussen al je apparaten – plan je routes op je PC, navigeer op je telefoon en deel je avonturen op je tablet, allemaal met dezelfde account.

Je kunt een komoot-account aanmaken door op de website op “Log in of meld je aan” te klikken, of door de app te downloaden. Als je je wilt aanmelden, kun je gebruik maken van je Facebook-account of je e-mailadres invoeren.

Als je al een account hebt aangemaakt met je e-mailadres, vindt ons systeem die automatisch en zal het om je wachtwoord vragen. Als je je wachtwoord vergeten bent, vraag dan een nieuw wachtwoord aan. Als je nog niet eerder een account bij komoot hebt aangemaakt, zul je gevraagd worden om een wachtwoord in te voeren en dit te bevestigen.