Het is niet mogelijk om twee komoot-accounts samen te voegen. Als je meerdere accounts hebt aangemaakt en je de content van beiden wilt behouden, raden we je aan om te kiezen voor het account waarop je de meeste Tours en aangekochte regio’s hebt staan, en het andere te verwijderen.

Je kunt via de volgende stappen handmatig Tours naar een ander account overdragen:

  • Log in op de website met het profiel dat je wilt verwijderen.
  • Download je geplande of opgenomen Tours als GPX-bestanden
  • Log uit van dit profiel. Klik hiervoor op de drie stippen naast je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm en daarna op “Uitloggen”.
  • Log in met het e-mailadres van het profiel dat je wilt behouden.
  • Klik op het plus-icoon in de rechterbovenhoek van de website, selecteer “Importeer een GPX-bestand” en sla de bestanden van je Tours op als geplande Tour of als opname met de datum naar keuze. 
  • Foto’s en reacties worden niet geïmporteerd. Je kunt foto’s aan je geïmporteerde Tour toevoegen door de Tour te selecteren en op “Tour bewerken” te klikken. Vervolgens gebruik je het foto-icoon om foto’s toe te voegen. Als je foto’s alleen beschikbaar zijn binnen je komoot-Tour (en niet opgeslagen zijn op je telefoon) kun je elke foto van de Tour individueel downloaden door met de rechtermuisknop te klikken op de foto en “Afbeelding opslaan” te selecteren.

Je kunt vervolgens het tweede profiel verwijderen op onze website. Controleer goed of je bent ingelogd met het profiel dat je wilt verwijderen! Het verwijderen van een profiel kan niet ongedaan worden gemaakt.

Als je liever niet handmatig alle Tours wilt overdragen, kun je ook beide profielen behouden en je andere profiel taggen als deelnemer op de Tours. Je kunt ook jezelf uitnodigen als deelnemer op geplande Tours. In dit geval is het belangrijk dat je beide profielen houdt, zodat de Tours niet verwijderd worden.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 334 van 586
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie