Je kunt opslagruimte op je telefoon vrijmaken door regio’s en Tours die je voor offline gebruik gedownload hebt te verwijderen. Alleen offline kaartgegevens blijfven op je telefoon opgeslagen. Het verwijderen van voltooide en geplande Tours op je profiel heeft geen invloed op je opslagruimte, aangezien deze op onze server bewaard worden nadat je ze hebt opgeslagen. 

Gedownloade regio’s verwijderen

Je kunt de gedownloade kaarten van regio’s in de app verwijderen door op de regio te tikken bij “Opgeslagen offline kaarten (iOS) / “Mijn offline regio’s” (Android), en de schakelaar van rechts naar links te swipen. Klik op “Premium” als je Premium hebt, en daarna op “Offline kaarten” om dezelfde optie te vinden. Bevestig vervolgens dat je je kaarten wilt verwijderen en de data wordt van je apparaat verwijderd.

Gedownloade Tours verwijderen

Open de geplande Tour in je profiel bij (“Gepland”). Swipe vervolgens de “Offline beschikbaar” schakelaar naar links. De kaarten en de route van je Tour worden daarna van je telefoon verwijderd. De Tour zelf blijft wel bestaan, op onze server.

Als je de Tour permanent van je profiel wilt verwijderen, lees dan ons artikel over het verwijderen van Tours.

Artikelen in deze sectie