Wegens beperkingen in de Play en App stores, zijn sommige regio’s niet beschikbaar om te kopen terwijl ze wel beschikbaar zijn op komoot. Met het Wereldpakket heb je wel de beschikking over offline functionaliteit in deze regio’s door hier geplande Tours te downloaden.

Om een Tour te plannen en downloaden in een regio die je niet kunt kopen, is het nodig om een route te plannen die start in een downloadbare regio en die de regio die je wilt bezoeken doorkruist. Download deze  geplande Tour vervolgens om de beschikking te hebben over offline functies zoals turn-by-turn spraaknavigatie in deze regio. Je kunt vervolgens een Tour opnemen en je huidige locatie op de kaart zien in je gewenste regio.