Je kunt je account en al je persoonlijke gegevens die op komoot staan opgeslagen permanent verwijderen.

Let op: alle persoonlijke gegevens, inclusief je Tours en regio’s worden permanent verwijderd als je de onderstaande aanwijzingen volgt en je kunt dit niet ongedaan maken.

  1. Log in op je account.
  2. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek.
  3. Klik links op "Account".
  4. Scrol naar beneden naar "Account verwijderen".
  5. Klik op deze optie en vul je accountnaam in om te bevestigen.

Het is momenteel niet mogelijk om je account via onze mobiele apps te verwijderen. Hiervoor moet je inloggen op onze website.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 955 van 2140
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie