Log via onze website in op je account om je account en alle persoonlijke gegevens die op komoot opgeslagen zijn permanent te verwijderen. Je vindt je profielinstellingen door op de drie stippen in de rechterbovenhoek te klikken. Scroll naar beneden voor de optie “Account verwijderen”.

Let op: alle persoonlijke gegevens, inclusief je Tours en regio’s worden door deze actie permanent verwijderd en je kunt dit niet ongedaan maken.

Het is op dit moment niet mogelijk om je profiel via onze mobiele apps te verwijderen. Als je Premium-klant bent en je je account wilt verwijderen, vergeet dan niet om je abonnement ook via de App of Play Store te annuleren. Je abonnement wordt automatisch geannuleerd als je het hebt aangekocht via onze website. Als je geen Premium-klant bent, hoef je alleen je account te verwijderen.