Je kunt je account en al je persoonlijke gegevens die op komoot staan opgeslagen permanent verwijderen.

Let op: alle persoonlijke gegevens, inclusief je Tours en regio’s worden permanent verwijderd als je de onderstaande aanwijzingen volgt en je kunt dit niet ongedaan maken.

1. Log in op je account
  2. Klik op meer () naast je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek
  3. Kies Instellingen
  4. Klik aan de linkerkant op Account
  5. Klik op Account verwijderen
  6. Vul je accountnaam in om te bevestigen.

Het is momenteel niet mogelijk om je account via de Android-app te verwijderen. Hiervoor moet je inloggen op onze website.

1. Log in op je account
  2. Ga naar Profiel ()
  3. Selecteer Instellingen ()
  4. Tik op Account verwijderen
  5. Bevestig dat je je account definitief wilt verwijderen door op Account verwijderen te tikken

Tip: Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u hier lezen hoe u het opnieuw kunt instellen.