Je kunt onze app en website gratis gebruiken en daarna beslissen of je ook één van onze producten wilt kopen.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de website, het downloaden van de app en het plannen van Tours. Meld je aan met je e-mailadres of Facebook-account en ga van start.

De volgende features zijn alleen beschikbaar als je een komoot-regio ontgrendelt:

• Spraaknavigatie
  • Offline kaarten
  • Gratis kaartupdates
  • Tours exporteren naar je GPS-apparaat

We hebben verschillende opties voor je:

Gratis regio

Je eerste enkele regio krijg je van ons, zodat je alle belangrijke features gratis kunt uitproberen. Na je aanmelding kun je hiervoor naar het regio-gedeelte van de kaart gaan of naar de shop op de website. We stellen je enkele regio’s in jouw omgeving voor, maar je kunt elke locatie die je maar wilt invoeren in het zoekveld. Wij adviseren om de regio te kiezen waar je woont zodat je de app makkelijk kunt testen.

Als je de app getest hebt met je gratis regio en je komoot in meer dan één regio wilt gebruiken, heb je de volgende opties om uit te kiezen: je kunt regio’s kiezen die je ontgrendelt met een eenmalige betaling, of je kunt je aanmelden voor ons Premium-abonnement.

Enkele regio

Met een enkele regio kun je een regio kiezen op basis van waar je volgende avontuur gaat plaatsvinden. Het gaat meestal om één stad en directe omgeving. Welke regio je nodig hebt voor een bepaalde Tour wordt altijd aangegeven als je hem wilt downloaden. Je hebt altijd de regio nodig waar de Tour begint. Kies hier een enkele regio.

Regiopakket

Regiopakketten zijn groter en geven je toegang tot meerdere enkele regio’s in een gebied, voor een lagere prijs. Kies hier een regiopakket.

Wereldpakket

Als je meer dan drie regiopakketten nodig hebt, of als je al weet dat je over de hele wereld met ons wilt reizen, dan is het Wereldpakket voor jou de beste deal. Hierin zitten alle regio’s die we in komoot aanbieden. Lees meer over het Wereldpakket.

Premium

Ons Premium-product is voor iedereen die verder wil gaan en biedt een hoop extra features op basis van een jaarabonnement. Lees alles over Premium.