Als je je aanmeldt bij komoot krijg je van ons een gratis regio, waarmee je alle belangrijke features van komoot kunt testen. Je kunt deze regio via elk van je devices kiezen. Ons advies is om je eigen regio te ontgrendelen, zodat je de app wanneer je wilt kunt testen. Als je een vakantiebestemming als je gratis regio kiest, is de tijd die je kunt besteden aan het testen van de app en de features beperkt.

App

Klik op de “Meer”-optie in het hoofdmenu aan de onderkant van het scherm en selecteer een enkele regio in de “komoot Maps”-sectie. Als komoot toegang heeft tot je locatie, stellen we je een regio in jouw buurt voor, met de tag “Gratis”. Aan de bovenkant van het scherm zie je het veld “Waar naartoe?” Je kunt hier een plaats naar keuze invoeren.

Website

Als je al ingelogd bent, kun je naar de “regio’s-pagina van onze website gaan via deze link. Als je nog moet inloggen, gebruik dan de Shop-button in je account en klik op “Alle kaartopties bekijken” in de sectie over komoot Maps. Je vindt de knop “Gratis regio ontgrendelen” als je verder naar beneden scrollt, die je naar dezelfde pagina brengt.

Voer de naam in van de plaats die je zoekt. De beschikbare regio’s worden daarna getoond en je kunt de enkele regio gratis ontgrendelen. Je ziet daar ook de prijs van het Regiopakket. Je kunt nu de kaarten in de komoot-app downloaden als je daar met hetzelfde profiel inlogt.