Je kunt foto’s en reacties toevoegen aan Tours die je met komoot hebt opgenomen of aan Tours die je als GPS-bestand hebt geüpload en opgeslagen als opname.

Website

Log in op je account op komoot.com en selecteer de gewenste voltooide Tour om er foto’s aan toe te voegen. Klik op “Tour bewerken” in het menu aan de rechterkant en daarna op “Foto’s”. Als je al foto’s hebt toegevoegd toen je deze Tour opsloeg kun je nieuwe toevoegen door ze hier het scherm in te slepen. Klik op “Selecteer een bestand” om bestanden op je computer te vinden en toe te voegen. Als je Tour nog geen foto’s heeft zie een groene knop met “Foto’s toevoegen”. Klik hierop om foto’s toe te voegen.

Om een reactie toe te voegen aan één van je voltooide Tours log je in op je account op de website en selecteer je de Tour waar je een reactie wilt achterlaten. Je vindt de reacties reacties onder het menu om de Tour te bewerken aan de rechterkant van het scherm.

App

Je kunt op twee manieren foto’s toevoegen in de app:

Open eerst de voltooide Tour in de app.

Als er al foto’s bij de Tour zijn opgeslagen zie je deze bij “Foto’s”. Je kunt ze door op “Bewerken” te tikken verwijderen of nieuwe foto’s toevoegen die je hebt genomen tijdens de Tour.

Als er nog geen foto’s bij de Tour zijn opgeslagen, ga dan naar “Tour bewerken” door op de drie stippen in de rechterbovenhoek te tikken en je kunt de foto’s vanaf je telefoon uploaden.

Om een reactie achter te laten hoef je alleen naar beneden in het Tour-overzicht te scrollen en op “Reactie toevoegen” te tikken.