Je kunt een Tour bijsnijden om bijvoorbeeld je huisadres te verbergen (als een Tour daar gestart is) of als je bent vergeten om je Tour stop te zetten.

Let op: je kunt dit momenteel alleen op de website doen.

Tip: Als je niet daadwerkelijk een deel van je Tour wilt verwijderen, maar liever het start- en eindpunt van je Tour wilt verbergen, heb je de mogelijkheid om een privacyzone te maken rond het gebied dat je geheim wilt houden. Hoe je privacyzones maakt en beheert lees je in dit artikel.

Je vindt de optie voor bijsnijden als je je voltooide Tour bewerkt op de website. Het werkt als volgt:

1. Klik op je naam
  2. Selecteer voltooide Tours
  3. Open de Tour die je wilt inkorten
  4. Klik op Tour bewerken
  5. Selecteer Bijsnijden () in het bovenste menu
  6. Verplaats nu het start- en/of eindpunt van de Tour zodat het gedeelte dat je wilt verwijderen blauw wordt
  7. Je krijgt een voorvertoning als je op Tour bijsnijden klikt
  8. Bevestig je selectie door weer op Tour bijsnijden te klikken, of klik op Annuleren

Let op: je kunt het bijsnijden van een Tour niet ongedaan maken. Het bijgesneden gedeelte wordt definitief verwijderd, inclusief de foto's.

Tip: Je kunt je Tour ook bijsnijden via het snelle profiel onder de kaart. Verplaats hiervoor de start- en eindpunten naar de gewenste positie op de tijdslijn.