Op de website kun je een Tour bijsnijden om je huisadres te verbergen (als een Tour daar gestart is) en om de start- en eindpunten van een Tour te wijzigen.

Ga naar je “Voltooide Tours” op onze website en kies de optie “Tour bewerken”. Hier vind je ook de “Bijsnijden”-functionaliteit, waar je het begin- en eindpunt van je Tour kunt verwijderen. Om dit te doen ga je naar de website, klik je op “Bewerken” in het menu aan de rechterkant van je scherm en selecteer je vervolgens “Bijsnijden” aan de linkerkant van het menu.

Versleep de start- en eindpunten (herkenbaar aan de A en B) langs je route.Je geüpdatete (overgebleven) route is zichtbaar in het wit. Alle andere delen van je Tour zijn blauw en worden voorgoed verwijderd, inclusief alle foto’s in deze gedeelten - wees dus voorzichtig!

Scroll naar beneden op de pagina als je het juiste gedeelte hebt geselecteerd en klik op de “Tour bijsnijden”-knop.Screenshot_2022-01-07_at_11.09.04.png

Als je niet daadwerkelijk een deel van je Tour wilt verwijderen, maar liever het start- en eindpunt van je Tour wilt verbergen, heb je de mogelijkheid om een privacyzone te maken rond het gebied dat je geheim wilt houden. Hoe je privacyzones maakt en beheert lees je in dit artikel.