Als je jouw volgende activiteit plant in een gebied met slecht internetbereik, of als je niet te veel mobiele data wilt verbruiken tijdens je activiteit, kun je je geplande Tours offline beschikbaar maken. Of, als je op een ongeplande trip wilt gaan, kun je de hele regio downloaden. Zo kunnen we je navigatie bieden voor je Tour en je jouw positie op de kaart tonen, zonder dat je internetverbinding hebt.

Geplande Tours

Je vind de knop “Opslaan voor offline gebruik” bij de details van al je geplande Tours in de app. De download start als je deze schakelaar naar rechts brengt en zodra deze voltooid is zie je in je lijst met Tours bij “gepland” op je profiel een kleine zwarte speld achter de naam van de Tour. Je kunt nu deze Tour navigeren terwijl je offline bent.

Opnames

Als je een Tour wilt opnemen zonder navigatie te gebruiken en zonder de route van tevoren gepland te hebben, kun je de kaarten voor de meeste regio’s offline beschikbaar maken. Een groot gedeelte van de kaarten die we aanbieden in ons Wereldpakket zijn beschikbaar in de vorm van regio’s of regiopakketten. Je kunt je offline regio’s in de app beheren door op “... meer” te tikken en daarna op “Regio’s beheren”.

Als je Premium-gebruiker bent zie in plaats van “Meer”, “Premium”. Scroll helemaal naar beneden om je regio’s onder Premium te beheren. Voer de regio die je wilt downloaden in het zoekveld in en gebruik de schakelaar “Opslaan voor offline gebruik”.

De kaarten die offline beschikbaar zijn gemaakt worden automatisch gebruikt tijdens een opname in dat gebied.