Open de “Wachtwoord vergeten”-pagina als je je wachtwoord hebt vergeten en voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je bij komoot te registreren. Je ontvangt daarna een nieuw wachtwoord per e-mail. Controleer je spam als je de e-mail niet ontvangt.

Kies nadat je hebt ingelogd een nieuw, veilig wachtwoord in je profielinstellingen. Als je nog steeds problemen met inloggen hebt lees dan ons artikel over inloggen.