Als je een regio, het Wereldpakket of Premium aangekocht hebt en je er geen toegang tot hebt op één van je apparaten of als je gevraagd wordt om een aankoop te doen bij het downloaden of navigeren van een Tour, is het mogelijk dat je in de verkeerde account bent ingelogd.

App

Als je je aankopen niet kunt zien in de app, controleert dan je instellingen om te zien met welk e-mailadres en daaraan gerelateerd gebruikers-ID je ingelogd bent:

1. Tik op het profiel-icoon.
  2. Tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om naar de instellingen te gaan.
  3. Bij “Profielinformatie” zie je je gebruikers-ID en het e-mailadres dat je hebt gebruikt om in de app in te loggen. Controleer op typefouten, verkeerde tekens, ontbrekende of extra spaties, verkeerde providers (googlemail in plaats van gmail, etc.). Als het niet het adres is dat je gebruikt hebt om je aankopen te doen, is het noodzakelijk om je gegevens te updaten of van account te wisselen.
  4. Ga terug naar het overzicht voor de appinstellingen en scroll naar beneden en tik op “Uitloggen”.
  5. Log weer opnieuw in met het correcte e-mailadres.

Als je je wachtwoord bent vergeten kun je een tijdelijke aanvragen. Wijzig dit tijdelijke wachtwoord zo snel mogelijk weer in je profielinstellingen.

Om optimaal gebruik te maken van alle functionaliteiten van komoot, is het noodzakelijk om in hetzelfde account ingelogd te zijn op al je apparaten. Ga naar de profielinstellingen op de website om een ongebruikt account te verwijderen. Controleer goed of je ingelogd bent met het account dat je wilt verwijderen, check het e-mailadres  en het gebruikers-ID nog eens. We kunnen verwijderde accounts niet herstellen, het verwijderen is permanent.

Website

Als je op de website ingelogd bent in je account, maar niet dezelfde Tours of aangekochte regio’s ziet in de app, kan het zijn dat je op beide apparaten in een ander komoot-account bent ingelogd. Controleer op elk apparaat het e-mailadres en gebruikers-ID. Ga hiervoor naar de profielinstellingen op de website, onderaan de pagina vind je jouw unieke gebruikers-ID.

Volg de volgende stappen om te zien met welk e-mailadres en gerelateerd gebruikers-ID je bent ingelogd in de app:

1. Tik op het profiel-icoon
  2. Tik op het tandwiel in de rechterbovenhoek om naar de instellingen te gaan
  3. Onder “Profielinformatie” zie je jouw gebruikers-ID en het e-mailadres dat je hebt gebruik om in de app in te loggen

Noteer beide gebruikers-ID’s. Als je dezelfde content als op je PC wilt zien, log dan uit je account in de app en log weer in met dezelfde account als op je PC:

1. Ga terug naar het appinstellingen overzicht, scroll helemaal naar beneden en tik op “Uitloggen”.
  2. Log opnieuw in met het e-mailadres dat je hebt gevonden op de website.

De content wordt vanaf dit moment tussen je apparaten gesynchroniseerd. Tours die je plant op de PC worden naar je telefoon gestuurd en Tours die je opneemt op je telefoon zijn beschikbaar in je account op de website. Al je aankopen zijn beschikbaar op beide apparaten.

Ik kan nog steeds niet bij mijn aankopen

Stuur een e-mail naar customer support. Om jouw account te kunnen vinden in ons systeem hebben we de volgende gegevens nodig:

App

Android - Google Play Store: Als je je aankoop in de Android-app (de Play Store) gedaan hebt, stuur dan het transactienummer mee dat met “GPA” begint. Je vindt dit nummer in het Google payments center. Hier vind je een gedetailleerd beschrijving van hoe je dit doet.

iOS - Apple App Store: Als je de betaling via de App Store hebt gedaan, kun je je aankopen direct in de komoot-app herstellen: Tik op Profiel > Instellingen (tandwiel) > “Aankopen herstellen”. Voer nu je Apple ID in om in te loggen in de App Store. Je aankopen worden vervolgens hersteld.

Website

Creditcard: Stuur ons de laatste vier tekens van de creditcard, de vervaldatum en de aankoopdatum.

Paypal: Stuur het transactie-ID en je PayPal e-mailadres. Als de ontvanger van de PayPal transactie niet komoot, maar Google is, zie dan de instructies hierboven voor een aankoop in de Google Play Store.