Op komoot kun je andere gebruikers volgen en door andere gebruikers gevolgd worden. Je kunt daarnaast bepalen wat je volgers zien door een goede vrienden-lijst te maken.

Info die zichtbaar is voor je volgers 

Volgers kunnen je Tour-geschiedenis zien, inclusief statistieken, je routes, je foto’s en Highlights, en ze kunnen zien met wie je jouw Tours voltooid hebt. Privé Tours of Tours die je alleen met je goede vrienden gedeeld hebt zijn niet zichtbaar voor al je volgers. Meer informatie over het delen van Tours vind je in dit artikel.

Goede vrienden toevoegen

Je kunt alleen gebruikers die jou al volgen aan je goede vrienden-lijst toevoegen.

Op de website kun je dit doen door op je profielfoto in de rechterbovenhoek te klikken  en daarna op “Jouw profiel”. Klik vervolgens aan de linkerkant op “Goede vrienden”. Naast elke volger zie je als je op de drie stippen klikt een extra menu. Kies “Toevoegen aan je goede vrienden-lijst”. Daarnaast kun je ook het profiel van de gebruiker die je wilt toevoegen aan je goede vrienden-lijst openen, en daarna op het ster-icoon onder zijn/haar profielfoto klikken. 

In de mobiele app doe je dit door je profiel te openen en op “Vrienden beheren” te tikken. Selecteer vervolgens “Goede vrienden”. Je kunt goede vrienden toevoegen door op de “Toevoegen”-knop te klikken naast de naam van de volger.

Goede vrienden verwijderen

Open je profiel door op je profielfoto te klikken om op de website goede vrienden te kunnen verwijderen. Klik vervolgens op “Goede vrienden”. Als je op de ster naast de naam van een bepaalde vriend klikt verwijder je ze van de lijst.

Om hetzelfde in de mobiele app te doen, open je je profiel, tik je vervolgens op “Vrienden beheren” en daarna op “Goede vrienden”. Door op de ster naast de naam te tikken verwijder je iemand van je goede vrienden-lijst.

Volgers goedkeuren

Als je volgers wilt goedkeuren voor ze jouw Tours en andere informatie kunnen zien, kun je je profiel op privé zetten. Meer informatie hierover kun je vinden in dit artikel.

Volgers blokkeren

Als je wilt voorkomen dat een bepaalde gebruiker jouw profiel kan zien, kun je deze blokkeren. In dit artikel leggen we uit hoe je gebruikers kunt blokkeren.

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 493 van 827
Heb je nog andere vragen? Bericht sturen

Artikelen in deze sectie