Je kunt je e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en alle andere informatie gelinkt aan je komoot-account op onze website wijzigen in je profielinstellingen (als je ingelogd bent), door op “Wijzigen” te klikken. In de app kan dit bij Profiel > Instellingen (tandwiel) > Profielinformatie.

Let op: alle wijzigingen die je maakt worden meteen toegepast in ons systeem, maar zijn mogelijk pas zichtbaar in de app bij de volgende keer dat je inlogt.