Je kunt op elk moment je e-mailadres, gebruikersnaam, wachtwoord en alle andere persoonlijke  informatie wijzigen in je profielinstellingen. De wijzigingen vinden plaats op het niveau van je account. Dit betekent dat alle informatie die je in de app wijzigt ook worden toegepast op de webversie.

Profielfoto, gebruikersnaam, website, bio

1. Log in op je account
  2. Klik op Meer ()
  3. Instellingen
  4. Profiel
  5. Wijzig de informatie
  6. Opslaan

E-mail, wachtwoord

1. Log in op je account
  2. Klik op Meer ()
  3. Instellingen
  4. Profiel
  5. Klik op Wijzigen
  6. Wijzig de informatie
  7. Opslaan

Let op: Als je wijzigingen gemaakt op de website niet meteen in de app ziet, log dan uit en weer opnieuw in: Profiel () > Instellingen () > Uitloggen.

1. Log in op je account
  2. Klik op Profiel ()
  3. Ga naar Instellingen ()
  4. Selecteer Profielinformatie
  5. Wijzig de betreffende informatie

Waarschuwing: als je je e-mailadres wijzigt en een foutmelding krijgt waarin staat dat het adres al gebruikt wordt, betekent dit dat je al een account hebt aangemaakt met hetzelfde e-mailadres. Lees dit artikel om dit probleem op te lossen.